Billigere kaffe og mere kvalitet fra næste semester

I en artikel fra november, kortlagde Illustreret Bunker kritik af den nye kantine. Fredag den 9. december har der været et møde mellem kantinen og skolen. Foto: Anne Bæk

Prisen på en kop kaffe bliver sat ned til seks kroner i en prøveperiode fra februar 2017. Det er blandt andet et af de nye tiltag, der bliver indført i kantinen på baggrund af Illustreret Bunker og skolens egen brugerundersøgelse.

Af Emma Kjær Lauridsen

Mindre mormor-mad, flere sunde snacks og så er det slut med fiskeonsdag. Det er bare et udpluk af de initiativer, der blev vedtaget på et møde mellem  skolen og kantinen, Jespers Torvekøkken, tidligere i dag.

I den kommende tid bliver der løbende foretaget en række ændringer i kantinen, som blandt andet betyder bedre kvalitet af maden og billigere kaffe. Der vil også med øjeblikkelig virkning blive indført alternativer til den hvide bolle, så der kommer større variation i morgenmadsbuffeten.

”Vi forsøger os med smoothies, grød og groft brød,” siger Lene Knudsen, Facility Manager på DMJX Aarhus, om de nye tiltag.

De studerende har ligeledes efterspurgt et sundere alternativ til slik og kage om eftermiddagen. Derfor vil det eksisterende udvalg blive supplereret med sunde snacks i form af gulerodsstænger, nødder og knækbrød.

Byg-selv-burger is back

”Bring back byg-selv-burger” var et af de helt store ønsker fra de studerende i Illustreret Bunkers spørgeskemaundersøgelse – det ønske bliver opfyldt. Kantinen har valgt at genindføre byg-selv-burger som en del af frokostmenuen fra næste semesterstart.

Derudover vil kantinen fremover forsøge at skabe større variation til frokost med fokus på sundere mad af bedre kvalitet. I den forbindelse har et forslag om måltidssalater i bægre ligeledes været oppe og vende på mødet og er med i overvejelserne som forsøgsordning.

Fremover vil der desuden være færre fiskeretter, og onsdagstraditionen droppes helt. Til gengæld vil der komme klassiske fiskeretter som fiskefrikadeller eller fiskefilet.

I næste uge kommer en yderligere opfølgning på mødet, som indeholder en mere specifik tids-og handlingsplan, der er blevet sat i gang efter skolen og Illustreret Bunker begge har foretaget spørgeskemaundersøgelser.

I alt har 196 studerende og 66 ansatte besvaret skolens egen brugerundersøgelse. Besvarelserne har været i overensstemmelse med resultaterne fra Illustreret Bunkers spørgeskemaundersøgelse.

Be the first to comment on "Billigere kaffe og mere kvalitet fra næste semester"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*