VOXPOP: Heartland Festival handler om mere end musik

Den sydfynske festival sigter efter at gøre sig selv relevant for sine gæster ved at lade dem blive klogere på de tendenser, der præger vores verden. Gennem oplæg fra danske og internationale eksperter og meningsdannere, som taler om alt fra gastronomi, fremtidens sex og et Europa i krise, skal gæsterne lære og inspireres. Illustreret Bunker har spurgt fire festivalgæster, hvad de synes om konceptet.

Tekst: Sara Krog

Foto: Emil Gjerding

MARKUS, 27 år

Hvad synes du om Heartland Festivals TALK-koncept?

Jeg synes, det er interessant, at man hylder vores videnskabsfolk og kloge mænd og koner som rockstjerner. Det er interessant at kunne veksle mellem koncert og musik, men også at høre nogle TALKS, som har noget anderledes substans.

Hvor meget fylder TALKS i dine festivalplaner?

Det er faktisk TALKS, der fylder mest i mit program. Især dem, der har med mad-koncepter at gøre. Altså de kulinariske initiativer, der er her.

Hvad forventer du at få ud af TALKS?

Det er et godt spørgsmål. Jeg tænker, at det er fedt, hvis der er noget, man kan tage med hjem. For eksempel en idé til en bog eller en artikel. Og så tænker jeg, at det kan stimulere samtalen med de mennesker, jeg er sammen med på festivalen. 

TRINE, 36 år

Hvad synes du om Heartland Festivals TALK-koncept?

Jeg synes det er spændende, at festivalen tilbyder det, og at man kan høre så mange forskellige mennesker tale.

Hvor meget fylder TALKS i dine festivalplaner?

Altså jeg er her hovedsageligt for musikken, men det er også dejligt at få lidt andre typer af indslag.

Hvad forventer du at få ud af TALKS?

Jeg forventer at få inspiration og høre lidt om, hvad andre tænker om fremtiden. Jeg glæder mig til at høre noget om vilde urter, og om hvordan man kan bruge naturen.

Kristian, 43

 Hvad synes du om Heartland Festivals TALK-koncept?

Det er meget interessant og anderledes i forhold til, hvis det kun er musik. Det er helt klart noget, der tiltaler mig.

Hvor meget fylder TALKS i dine festivalplaner?

Jamen egentlig har jeg bare den forventning, at jeg skal opleve noget andet på en festival. Og at jeg støder på noget, jeg synes er spændende. Jeg har egentlig bare tænkt, at jeg vil gå forbi og se, om der er noget, der er spændende. 

AINA, 37 år

Hvad synes du om Heartland Festivals TALK-koncept?

Virkelig godt. Det er fedt, at jeg kan pleje flere interesser, mens jeg er her. Musikken er det, jeg primært er kommet for, men jeg synes, det er fint, at jeg kan kombinere det med også at høre noget andet.

Hvad forventer du at få ud af TALKS?

At blive inspireret. Jeg glæder mig mest til at se den, der handler om sundhed i fremtiden, men også det, der handler om mad. Måske jeg kan blive inspireret til at lave mere mad fra bunden og dyrke noget selv.

 

 

Be the first to comment on "VOXPOP: Heartland Festival handler om mere end musik"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*