Fotoreportage fra Presserisk i Farum

Illustreret Bunker var med på sidelinjen, da FC Åben Modus fredag den 20. november mødte Presselandsholdet til den årlige kamp. Se fotoreportagen derfra. 

Foto: Sille Veilmark
Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg Young Boys in Padborg

Be the first to comment on "Fotoreportage fra Presserisk i Farum"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*