Om Illustreret Bunker

Illustreret Bunker er Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles egen avis. Den er skrevet af de studerende på skolen og beskæftiger sig primært med journalistik, medier og mennesker i branchen. Avisen udkommer seks gange årligt – tre gange på et semester.

Avisen trykkes i 750 eksemplarer. En stor del af disse eksemplarer ligger frit tilgængelig for både studerende og ansatte på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, samt for kursister på efteruddannelsen UPDATE.

Der er også sendt et eksemplar af avisen ud til alle Journalisthøjskolens godt 500 praktikanter, der netop nu prøver kræfter med faget rundt omkring på de forskellige redaktioner i hele landet.

Desuden er der sendt et eksemplar af avisen direkte til alle landets redaktioner blandt andet DR, TV 2 og  Jyllands-Posten. Illustreret Bunker kommer derfor vidt omkring i den danske medieverden.

Avisen sikrer, at de studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole kan producere kritisk og uafhængig journalistik om skolen og branchen generelt samt få det publiceret gennem en fælles kanal.

Du kan læse om avisen enkelte sektioner, samt finde kontaktoplysninger til de forskellige redaktører her.