Bliv annoncør

Din virksomhed har mulighed for at indrykke annoncer i Illustreret Bunkers trykte avis, der udkommer fire gange årligt, eller få bannerannoncer bragt på Illbunker.dk.  

Som annoncør i Illustreret Bunker får du en stærk berøringsflade med unge i Aarhus, især studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, samt journalister og kommunikatører nationalt ude på de større redaktioner.   

 

Hvorfor skal du annoncere? 

Illustreret Bunkers trykte avis udkommer to gange pr. semester i 500 eksemplarer og bliver læst af cirka 800 unge mennesker i Aarhus. Udover at være tilgængelig for studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole bliver avisen sendt ud til større mediehuse Danmark rundt.

Illustreret Bunker kan også tilgås gratis som e-avis på Illbunker.dk/e-avis/. E-avisen bliver delt på Illustreret Bunkers Facebook-side med 2000 følgere, når den udkommer. Vi er også til stede på Instagram, Twitter og LinkedIn.

Udvalgte artikler bliver desuden udgivet på vores hjemmeside, som vi også udvikler særlige web-historier til. Også her er der gratis og uindskrænket adgang for læserne. 

Penge fra annonceindtægter går til at finansiere trykningen af aviser samt betaling af  transportomkostninger for studerende, der rejser større distancer for at foretage interview og tage fotos til avisens artikler.   

Udover at få spredt dit budskab til vores læsere, er du altså med til at sørge for, at de studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fortsat kan samles om at lave en ambitiøs og uafhængig avis af høj kvalitet.

 

Hvordan kan du annoncere?  

Avisens format er A3, og det er muligt at få trykt en helsides- eller halvsidesannonce. Du kan se eksempler på helsidesannoncer her, her og her 

Samtidig er der mulighed for bannerreklamer på Illustreret Bunkers hjemmeside: Illbunker.dk.  De trykte annoncer og bannerannoncer kan eventuelt kombineres i tilbud.

 

Har du spørgsmål? 

For yderligere information om priser, annoncemål og udgivelsesdatoer på avisen kan du kontakte os på: illbunker@dmjx.dk