Bliv annoncør

 

Din virksomhed har mulighed for at indrykke annoncer i Illustreret Bunkers trykte avis, der udkommer fire gange årligt, eller få bannerannoncer bragt på Illbunker.dk.

Som annoncør i Illustreret Bunker får du en stærk berøringsflade med unge i Aarhus, især studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, samt med de danske højskoler og journalister og kommunikatører nationalt ude på de større redaktioner.

Hvorfor annoncere?

Illustreret Bunkers trykte avis udkommer to gange pr. semester i 500 eksemplarer og bliver læst af cirka 800 unge mennesker i Aarhus. Udover at være tilgængelig for studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole bliver avisen sendt ud til caféer og lignende i Aarhus samt til højskoler og større mediehuse Danmark rundt.

Illustreret Bunker kan også tilgås gratis som e-avis på Illbunker.dk/e-avis-2/. E-avisen bliver delt på Illustreret Bunkers Facebook-side med knap 1.800 følgere, når den udkommer. Vi er også til stede på Instagram, Twitter og LinkedIn.

Hver enkelt artikel bliver desuden udgivet for sig på vores hjemmeside – også her er der gratis og uindskrænket adgang for læserne.

Hvad koster det?

Penge fra annonceindtægter går til at finansiere trykningen af aviser samt betaling af  transportomkostninger for studerende, der rejser større distancer for at foretage interview og tage fotos til avisens artikler. 

Avisens format er A3, og en helsidesannonce koster i omegnen af  3.000 kr. pr. udgivelse. Du kan se eksempler på helsidesannoncer her, her og her

Det er også muligt at købe annoncer på en halv sides størrelse til en lavere pris.

Samtidig er der i år mulighed for bannerreklamer på Illustreret Bunkers nye hjemmeside: Illbunker.dk. Prisen for disse ligger på 1.500 kr. pr. halvår. De trykte annoncer og bannerannoncer kan eventuelt kombineres i tilbud.

Har du spørgsmål?

For yderligere information om priser, annoncemål og udgivelsesdatoer på avisen kan du kontakte os på: illbunker@dmjx.dk