Journalist for 100 år siden – hvem var du?

Når denne sætning slutter, vil dit urs viser have drejet utallige runder i den gale retning og spolet tiden 100 år tilbage, og du vil fra nu af ikke kende til corona, ikke kende til take-away, ikke kende til internet, ikke til computere, ikke til journalisthøjskoler, ikke til diktafoner og ikke til fjernsyn. Velkommen til 1921.

Nyt medie skal aktivere de unge i Gellerup

Det nye ungemedie Gellerup Live inviterer ungdommen indenfor. Det er et forsøg på at give danske unge, især unge med anden etnisk baggrund, en stemme i medierne.

DMJX’s nye sky: Kom med på digital rundvisning

Har du svært ved at finde rundt på den nye journalisthøjskole? Eller er du blot nysgerrig på, hvordan de nye lokaler tager sig ud? Illustreret Bunker giver dig en digital rundvisning, hvor du selv kan gå på opdagelse i alt fra studierum til tagterrasser.

Det store webdokeventyr: Sådan lærte vi at lave en digital fortælling

Du er nok stødt på den før: Webdokken. Der svømmer flere og flere rundt på internettet, så det er måske på rette tid at lære, hvordan du laver din egen. Det satte vi os for, og måske du selv kan lære en ting eller to af det.

Med trykkernes hjælp bliver journalistikken til virkelighed

Hos Avis-Tryk i Hornslet bliver der trykt aviser i det store maskineri. Her arbejder trykkerne, der ligesom journalisterne har en stor andel i at få produceret aviserne.

Sociale medier er et journalistisk værktøj

Som journalist kan sociale medier bruges som en mulighed for at komme i dialog med et publikum. Tre professionelle journalister fortæller, hvordan de bruger Twitter og Instagram som en forlænget arm i deres arbejde.

Sådan dækker du selvmord: Man bliver nødt til at tale om det for at gøre noget ved det

Kom med i overvejelserne hos to journalister, der har dækket selvmord.

Først på Breaking

Et portræt af Ekstra Bladets nyhedsredaktion.